Innersoul soulband Eindhoven, Vicky

Vicky

Vicky is één van de ‘leading ladies’ van Innersoul. Zij zingt de leadzang samen met Sandra. Met haar soulvolle stem raakt zij een gevoelige snaar bij het publiek.

Innersoul soulband Eindhoven, Sandra

Sandra

Sandra zingt de leadzang afwisselend met Vicky. Haar krachtige stem laat de oude soul- en funktijden weer herleven. En bij het zingen van de achtergrondpartijen komt spontaan een dansje los!

innersoul soulband eindhoven Anneke

Anneke

Anneke zingt de backing vocals bij Innersoul en speelt de kleine percussie instrumenten. Samen met Vicky of Sandra creëert zij de mooie achtergrondkoortjes en bijpassende dansjes.

innersoul soulband eindhoven Ernest

Ernesto

Ernesto is onze gitarist, die met zijn pittige, ouderwets lekkere soul riffjes, zang en ritmesectie verbindt. Regelmatig gooit Ernesto er een heerlijk vette solo tussendoor.

innersoul soulband eindhoven Erik

Erik

Erik is de trompettist van Innersoul. Samen met Joris vormt hij de blazerssectie. Hij schuwt een trompetsolo niet; dan haalt hij alles uit de kast. En als het even kan danst Erik een stukje mee tijdens het optreden.

innersoul soulband eindhoven Joris

Joris

Joris is onze saxofonist. Met Erik vormt hij de blazerssectie. Joris kan lekker scheurende solo’s geven en zingt zelfs af en toe een nummertje mee.

innersoul soulband eindhoven Ron

Ron

Ron is de bassist van Innersoul. Zijn motto is serieus muziek maken, waarbij plezier hebben voorop staat. En dat zie je en hoor je! Je kan gewoon niet stil blijven staan als Ron los gaat!

innersoul soulband eindhoven Eric

Eric

Eric is onze drummer. Hij vindt altijd de perfecte groove voor de nummers van Innersoul. Samen met Ron vormt hij de strakke ritmische motor van Innersoul.